Hoogland Koeltechniek uit Hilversum

Al meer dan 50 jaar specialist in de koudetechniek op de zakelijke markt. Wij verlenen 24-uurs service en klantgerichte maatoplossingen met gekwalificeerde technici. Centraal vanuit Nederland sturen wij onze rayon monteurs aan om u te ondersteunen.

Organisatie
Ons uitgangspunt is dat úw bedrijfsvoering centraal staat. Wij zijn betrokken bij uw onderneming vanaf het ontwerp tot aan het in werking stellen van de installatie en de nazorg ervan. Onze turn-key benadering heeft zichzelf al jarenlang succesvol bewezen. Op deze manier nemen wij u veel werk uit handen en behoudt u het overzicht. Samen zoeken we altijd naar de beste oplossing met de juiste prijs/kwaliteit-verhouding.

Nummer 1 in service!
7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar om service te kunnen verlenen op de momenten dat u het nodig heeft. Om u bovendien op elk gewenst moment goed te kunnen ondersteunen, werken wij vanuit rayons met een vaste kern aan goed opgeleide en ervaren koeltechnici.

Innovatief
De koeltechniek is continu in beweging en de afgelopen decennia zijn wij hier met veel succes in meegegroeid. Wij stellen ons continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek zodat ú kunt profiteren van de laatste kennis en aanbod van producten.

Milieu, veiligheid, energiebesparing en gezondheid
Voor ons staan milieu, duurzaamheid, veiligheid, energiebesparing maar óók gezondheid bovenaan. “De mens” staat bij ons centraal en onze installaties en producten helpen u bij de uitvoering van uw werk. Met dit als uitgangspunt adviseren wij u op uw werkplek.

Samen sterk
De Hoogland holding Group groep is opgebouwd uit Hoogland Koeltechniek & Aircoworld die elkaar kunnen aanvullen en versterken. Onze visie is dat we u als klant op zo veel mogelijk gebieden willen ondersteunen bij uw bedrijfsvoering.

Door onze jarenlange ervaring en de vele contacten die wij hebben opgebouwd, kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden. Bij onze bedrijfsvoering staan betrouwbaarheid, klantgerichte oplossingen en continuïteit steeds centraal.

Voor koudetechniek en airconditioning bent u bij ons op het juiste adres.

Als Hoogland Koeltechniek bieden wij uiteraard ook:

  •  Service en onderhoud;
  •  Ontwerp van klimaat installaties;
  •  Advies en begeleiding in revisie projecten;
  •  Tevens verrichten wij keuringen en controles op bestaande    installaties

Heeft u nog vragen? Bel ons. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Start typing and press Enter to search