Hoogland Koeltechniek

Koeltechniek zorgt voor technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen en koel te houden, door er warmte aan te onttrekken en deze op een andere plaats weer af te geven.

koelcellen en vriescellen​
Het creëren van een specifiek bewaarklimaat is een specialistische klus. Wij weten maar al te goed dat elk product en elke ruimte vraagt om een eigen aanpak. Hierbij zijn de eisen en wensen van de klant op basis van gewenste prestatie en specifieke toepassingen van groot belang.

Bij Hoogland Koeltechniek kunt u terecht voor het ontwerpen, leveren en installeren van energiezuinige koel- en vriesinstallaties. Wij maken uitsluitend gebruik van de koeltechniek van topmerken.

Wij installeren de complete koelcel of vriescel, inclusief de deuren en wanden, conform de laatste kwaliteitseisen en richtlijnen. Hierbij kijken wij vanaf begin tot het eind samen met u hoe we het optimale resultaat kunnen bereiken. Het is vanzelfsprekend dat de cel aan de hoogste (wettelijke) kwaliteitseisen moet voldoen. Wij zijn op de hoogte van deze eisen. Ook duurzaamheid, energieverbruik en bedieningsgemak vinden wij erg belangrijk.

Wij weten als geen ander bij welk klimaat de kwaliteit van uw producten het beste gewaarborgd blijft. Nieuwbouw, renovatie, reparatie en uitbreiding van uw koel- & vriesapparatuur kunnen wij voor U verzorgen.

Veelvoorkomende toepassingen van onze koeltechniek ziet u terug in:

  • Proceskoeling
  • Ruimtekoeling
  • Koel- en vriescellen
  • Klimaatbeheersing

Service 24/7
Uiteraard dragen wij ook zorg voor service, onderhoud en reparatie met onze 24-uur onderhoudsservice en storingsdienst. Wij zijn bereikbaar op 035-621 9555

Wilt u meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel ons. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Start typing and press Enter to search