Certificeringen

F-Gassenverordening
Hoogland Koeltechniek is F-gassen-gecertificeerd en voldoet hiermee aan de wet- en regelgeving conform de F-Gassenverordening. Dit betekent dat we werken volgens de strengste milieueisen aan het gebruik van koudemiddelen. Deze eisen hebben betrekking op installatie en onderhoud.

Gegarandeerde kwaliteit met de NVKL-erkenning
Hoogland Koeltechniek is lid en erkend NVKL installateur (Nederlandse Vereniging van Koudetechniek en Luchtbehandeling). Dit houdt in dat wij moeten voldoen aan alle gestelde criteria van de NVKL-erkenning. Deze staat voor kwaliteit en professionaliteit. Iedere twee jaar toetst een onafhankelijke certificeringinstelling de certificering. Het stellen van een kwaliteitsniveau is belangrijk voor de totale branche. De NVKL kent ook een gedragscode waar alle leden zich aan dienen te houden. Aanvullend hierop is er een geschillencommissie voor zowel bedrijven als particulieren.

Erkend leerbedrijf
Hoogland Koeltechniek is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we de mogelijkheid bieden aan startende werknemers en werkzoekenden helpen om werkervaring op te doen én een opleiding te volgen. We zijn als erkend leerbedrijf verantwoordelijk voor de uitvoering van het praktijkgedeelte van de opleiding en voldoen hierbij aan de voorwaarden die het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) op het gebied van deskundigheid, vakbekwaamheid en professionaliteit aan ons stelt.

erkend-leerbedrijf-hkt

Heeft u vragen over onze certificeringen?
Of wilt u vrijblijvend advies inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op 035-6219555. Of vul het contactformulier in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Heeft u vragen over onze certficeringen?

Heeft u nog vragen? Bel ons. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Start typing and press Enter to search