Hoogland airconditioning

Airconditioning is het reguleren van de lucht in binnenruimtes. Andere benaming zijn airco, luchtregelaar, klimaatregelaar, klimaatregeling, comfortkoeling of luchtverfrisser.

Airconditioning
Hoogland Koeltechniek vindt het voor u comfort en welbevinden dat er een aangenaam klimaat heerst in uw werk en woonomgeving. Omdat te bereiken heeft u een specialist nodig die weet welke factoren een rol spelen en om welke oplossing het beste is in uw specifieke situatie.

Het klimaat in uw woning, winkel of kantoor bepaalt hoe prettig u er leeft en werkt en voor uw serverruimte is het van essentieel belang. Als specialist in airconditioning voorzien we alle soorten ruimtes van de juiste klimaatbeheersing.

Voordat we airconditioning installeren, inventariseren we zorgvuldig uw wensen en de mogelijkheden in uw woning. U wilt tenslotte geen koeling, u wilt comfort. Wat vindt u een prettig klimaat? Hoe is uw woning ingedeeld?

Om welke ruimtes gaat het? Wat betekent dat voor het klimaat en voor het energieverbruik?
 De energiezuinige oplossing die we uiteindelijk realiseren betekent een klimaat waar u zich letterlijk thuis bij voelt.

Service 24/7
Uiteraard dragen wij ook zorg voor service, onderhoud en reparatie met onze 24-uur onderhoudsservice en storingsdienst. Wij zijn bereikbaar op 035-621 9555

Wilt u ook prettig leven en werken in een goed klimaat? Bel of mail ons om een afspraak te maken. We komen graag vrijblijvend bij u langs.

Wilt u meer informatie?

Heeft u nog vragen? Bel ons. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Start typing and press Enter to search